INTERVIEW MET CHARLOTTE PUYMAN

INTERVIEW MET CHARLOTTE PUYMAN

Superleuk! Eugene Bos interviewde mij voor de podcast Trainerspraat over het belang van werk en flexibiliteit. Hoe we bewuste keuzes kunnen maken vanuit onze talenten en hoe we onszelf, op onze eigen unieke manier in de wereld kunnen zetten. 

Deze aflevering is interessant voor mensen die op het punt staat om het roer om te gooien of op een ander manier over hun loopbaan nadenken. Ook voor HR-specialisten, P&O medewerkers, managers, loopbaanbegeleiders, trainers en coaches zitten er interessante en uitdagende gedachten in. 

Klik op deze link om de podcast te beluisteren: Loopbaanadviseur Charlotte Puyman aan het woord in trainerspraat! – Trainerspraat | Podcast on Spotify

Loopbaanadviseur Charlotte Puyman aan het woord in trainerspraat. In deze aflevering van trainerspraat gaan we in gesprek met Charlotte Puyman. Charlotte is naast Carrièrecoach, levenscoach en loopbaanprofessional een professionele loopbaanadviseur.

We gaan dit keer dieper in op het belang van werk en de soms noodzakelijke veranderingen die binnen ons werkzame leven optreden. Hoe we bewuste keuzes kunnen maken vanuit onze talenten en hoe we onszelf, op onze eigen unieke manier in de wereld kunnen zetten.

Deze aflevering is met name interessant voor HR-specialisten, P&O medewerkers, managers, loopbaanbegeleiders, trainers en coaches of eenieder die op het punt staat om het werkzame roer om te gooien. “De mens centraal om het doel te bereiken in onze bewegende wereld” dat is waar Charlotte voor staat.