HOE GROOT IS JOUW EIGENWAARDE?

HOE GROOT IS JOUW EIGENWAARDE?

Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn verschillende dingen.

Eigenwaarde een intern proces en betekent dat je voelt dat je er mag zijn. Zelfvertrouwen toont zich in relatie tot de buitenwereld. Het is het geloof dat je iets voor elkaar krijgt.

Iemand met een groot gevoel van eigenwaarde, kan op bepaalde gebieden het zelfvertrouwen missen om bijvoorbeeld in een toneelstuk te spelen. Iemand met een laag gevoel van eigenwaarde kan in het volle vertrouwen zijn over het koken van ingewikkelde recepten voor een grote groep.

Door stil te staan bij wat jij vindt wat je waard bent kan je jezelf beter leren begrijpen. Als je leert doorzien waar je jezelf tegenhoudt, kan je technieken inzetten om jouw gevoel van waarde te vergroten.

In deze podcast hoor je een visualisatie die je helpt bij het inschatten van jouw gevoel van eigenwaarde.

Wat ben jij waard?

Een nieuwe podcast met korting op coaching. Pak jouw kans! Wat ben jij waard? Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn verschillende dingen. Als je doorziet waar je jezelf tegenhoudt, kan jouw gevoel van waarde vergroten.  #podcast #inTussentijd, in 10 min. een idee rijkeršŸ’” #persoonlijkeontwikkeling #vertrouwen #carriĆØrecoach #levenscoach