GUN JEZELF EEN KANS

GUN JEZELF EEN KANS

Wat heb jij nodig om op een andere manier te gaan denken over jezelf en over de wereld? Leven zit vol kansen, alleen houden we onszelf regelmatig tegen.

Een van de beste manieren om jezelf die kans te geven is om te werken aan zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen bouw je op door dingen te doen. Door iedere keer weer een stapje te zetten en richting je doel te werken, raak je meer vertrouwd met je eigen mogelijkheden.

Als je werkt vanuit dingen waar je al goed in bent, heb je een grotere kans van slagen. We horen juist vaak dat je moet werken aan waar je niet goed in bent. Het tegenovergestelde is ook waar. Verbeter jezelf op punt die te maken hebben aan wat je lastig vindt en je tilt de rest ook omhoog. Maak het jezelf dus wat gemakkelijker en gun jezelf die kans.

Je kan jezelf ook aanwennen om eens wat vaker achterom te kijken. We vergeten vaak dat we al veel verder zijn dan waar we ooit begonnen. Denk eens terug aan hoe het vorige week, drie maanden geleden was. Hoe kijk je dan aan tegen het idee dat leven stilstaat of dat je geen stap verder komt? Is er werkelijk niets gebeurd dat verbetering heeft gebracht?

Begin gewoon vandaag met het plezier hebben in het ontdekken van kansen en gun dat engeltje op je schouder een kans!

Geef jezelf een kans!

Weet je wat ik zo veel mensen gun? Zichzelf een kans geven… gewoon een kans om het anders te doen, ergens mee te stoppen of om aan iets nieuws te beginnen. Zomaar, omdat het kan. Omdat we het allemaal kunnen! #podcast #inTussentijd, in 10 min.