BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN

Zelfverzekerd solliciteren persoon met vergrootglas

BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN

Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Gefeliciteerd, een sollicitatiegesprek is een mooie kans om jezelf te laten zien! En net als bij een beoordelingsgesprek voelt dat voor veel mensen toch ongemakkelijk. Je kan je onzeker voelen over wat je gaat vertellen of bang zijn om de verkeerde dingen te zeggen.

Die onzekerheid kan op allerlei manieren zijn ontstaan, maar zit je wel in de weg. Natuurlijk is het goed om te onderzoeken wat de oorzaak van je onzekerheid is. Vraag je wel af of dit daar het geschikte moment voor is.

Als je je op dit moment liever concentreert op het versterken van je zelfvertrouwen, richt je dan op dingen waar je je goed over voelt. Op dingen waar je trots op bent. Denk aan situaties waarin je je krachtig voelde en haal die naar boven voor je aan het gesprek begint. Door jezelf te bevestigen sta je steviger in je schoenen en voel je je zekerder.

Heb je een belangrijk gesprek en kan je zelfvertrouwen een oppepper gebruiken? In deze podcast hoor je een effectieve, eenvoudige techniek die je meteen kan gebruiken.

 

https://oembed.libsyn.com/embed?item_id=17547464