Best beluisterd

Best beluisterd

Binnenkort komen nieuwe afleveringen van podcast inTussentijd. Leuk om voor die tijd nog eens de luistercijfers op te maken van het afgelopen halve jaar. Wat blijkt? All time favourite Nieuwe baan? staat nog steeds aan kop, gevolgd door Briljant mislukken en twee podcasts die gaan over eigenwaarde en de jezelf een kans geven.

Uit de reacties die ik krijg, merk ik dat mensen het fijn vinden dat de podcasts kort ergens op in gaan en dan concrete voorbeelden en tips te geven die passen bij het onderwerp. Laagdrempelig en toepasbaar dus.

Ook krijg ik wel de vraag of ik niet in mijn eigen vingers aan het snijden ben met al die tips.

Geen idee. Zou kunnen…

Tegelijk vind ik het belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling toegankelijker wordt, dat het ‘zware’ er vanaf gaat. Naar mijn gevoel zou iedereen de mogelijkheid moeten hebben om in zichzelf te duiken. Hoe je dat doet en hoe diep je gaat, dat hangt van jezelf af. Als deze podcasts daar een stuk aan bij kunnen dragen, dan word ik daar alleen maar blij van.

Ben jij dus op zoek naar een paar nieuwe vragen om jezelf te stellen, wil je eens met andere oren te luisteren naar jezelf of te ontdekken wat voor jou belangrijk is? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan raad ik je deze aflevering aan over waarom netwerken belangrijk is.

Er is genoeg te ontdekken aan onderwerpen en tips, veel plezier!

Geen tijd om te luisteren? Mooi! De podcasts duren 10 minuutjes en die ben jij echt wel waard!