KIEZEN IS VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN

KIEZEN IS VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN

Als je aan het stuur zit van je eigen leven, neem je verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt. Onbewust leggen we de verantwoordelijkheid voor onze keuzes vaak bij een ander.

Het wegschuiven van verantwoordelijkheid hoor je aan de woorden die we kiezen. Je bent in de verleiding gebracht om toch die sigaret op te steken of er was geen ruimte voor jouw idee in die vergadering. Zo leg je de controle over jouw beslissingen bij een ander en kan je er voor je gevoel niet op worden aangesproken.

Belangrijk dus om je te realiseren dat als je werkelijk iets wil bereiken waar je achter staat, dat jij de enige persoon bent die je daar op aan kan spreken. Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor de beslissingen die je neemt. Ook dingen op hun beloop laten is een keuze.

Wat heb jij er voor nodig om steviger achter je eigen keuzes te staan? In deze podcast geef ik je een paar handvatten.

Kiezen is verantwoordelijkheid nemen

Wanneer steek jij je hand op voor wat voor jou telt? Kiezen is ook verantwoordelijkheid nemen en voelen. In deze podcast krijg je tips om steviger te staan voor wat jij belangrijk vindt. #podcast #inTussentijd, in 10 min. een idee rijkerđź’ˇ Je vindt de podcast in de eerste reactie hieronder.