Expertise

TUSSENTIJD IS TIJD VOOR JEZELF

Tussentijd is de ruimte die je neemt om bij jezelf stil te staan. Bij jezelf en bij wat speelt in jouw leven. De gesprekken die je voert inTussentijd gaan over jou, over wat speelt in je werk en in je leven.

 

Werk is een belangrijk deel van ons leven. Dat gaat over meer dan het verdienen van een inkomen. Werk wat bij jou past gaat ook over zingeving en over jezelf blijven ontwikkelen.

 

Soms loop je vast in je werk. Dat kan aan verschillende dingen liggen. Het kan zijn dat je niet op je plek zit of moeite hebt met collega’s. Misschien wil je groeien, maar zie je daar de kans niet voor.

 

En vaak gaat het best lekker en voel je juist nu de ruimte om te onderzoeken hoe je dingen anders aan kan pakken.

De keuze om tijd en ruimte vrij te maken voor jezelf is een keuze voor persoonlijke groei.

Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Charlotte Puyman

TALENTVOL LEVEN WIE JIJ BENT

Wat je ook doet in je leven, je neemt altijd jezelf mee. Als je wil dat jouw carrière lekker loopt is het goed te begrijpen hoe je in elkaar zit. We hebben allemaal een rijkdom aan talenten, alleen zijn we niet gewend om op die manier over onszelf na te denken. We vinden wat ons eenvoudig afgaat de normaalste zaak van de wereld.

 

Als we werken en leven vanuit onze talenten gaan dingen gemakkelijker. Als we doorschieten in onze talenten, werken we vanuit valkuilen. Valkuilen zijn talenten die onder druk staan. De kunst is om valkuilgedrag te leren herkennen en terug te stappen in je talent. Als dat lukt, wordt het gemakkelijker om te Leven wie jij bent.

 

Bij loopbaancoaching hoort voor mij dan ook levenscoaching. In alle trajecten duiken we dieper dan de oppervlakte. Leven en werken gaat over waar jij goed in bent en over de manier waarop je omgaat met de mensen om je heen.

CARRIÈRECOACHING

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het zorgt ervoor dat we de rekeningen kunnen betalen en we ontwikkelen onszelf in de opdrachten die we doen. Als het anders loop

 

Zingeving in werk wordt steeds belangrijker. De vraag of je wel met de juiste dingen bezig bent, is er een die ik steeds vaker tegenkom in mijn praktijk. Ontdekken waar je aan wil bijdragen en op welke manier je dat doel kan bereiken is iets om rustig bij stil te staan. Door het inzetten van verschillende technieken en uit te gaan van waar jouw kracht ligt, vergoot je de kans dat je sneller op je plek komt.

 

Of je nu ondernemer of medewerker bent, gericht werken aan je doelen en competenties maken je effectiever in de dingen die je doet. Strategisch nadenken over wat je wil bereiken en welke talenten je in gaat zetten om dat te doen geeft een boost aan je effectiviteit. En dat maakt verschil in de manier waarop de dingen aan pakt en keuzes te maakt die bij jou passen.

WERKRELATIES

We brengen een flinke deel van onze tijd door met onze collega’s. Iedereen heeft een eigen gebruiksaanwijzing, net zo goed als je die zelf hebt. Ook onze werkrelaties hebben een grote invloed op hoe we ons voelen.

 

Als je vastloopt in je werk Als het stroef loopt tussen jou en die collega, waar zit dan de angel? Als je die promotie misloopt, wat is er dan precies gebeurd? Het is belangrijk om te ontdekken aan welke knoppen je kan draaien om te voorkomen dat je opnieuw in die situatie belandt.

 

Met gerichte coaching op analyseren wat werkelijk speelt en hoe je communiceert, werk je effectief aan een gezonde werkrelatie.

 

Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

WIE IS CHARLOTTE PUYMAN

Als er iets is waar ik blij van word, dan is het van mensen dichter brengen bij leven wie je bent. Talentvol leven wie jij bent, betekent ontdekken wat jouw talenten zijn en werken aan waar jouw hart sneller van klopt.

 

Mijn coachingsstijl is raak, toekomstgericht en inventief. Coaching is een prachtig vak en ik houd ervan om het met twee voeten op Aarde te brengen. Als je weet wat je wil veranderen, dan heb je ook handvatten nodig om het te kunnen doen.

 

Vanuit jezelf met alles wat je in je hebt, via dromen, toewerken naar een concreet plan.

Als senior carrièrecoach en levenscoach werk ik vanuit mijn zelfstandige praktijk als Register Loopbaanprofessional in Haarlem. In de loop der jaren heb ik brede ervaring opgebouwd in begeleiding bij ontslag, re-integratie en het vinden van nieuwe zingeving en richting.

 

Ik ben opgeleid tot NLP master, mediator, systemisch en intuïtief coach en relatiecoach. Die rijkdom aan handvatten combineer ik met concreet handelen en creatief oplossen.

Mijn werkervaring in beleid, bedrijfsbureau en als organisatieontwikkelaar heeft me een brede blik gegeven op de verschillende manieren waarop we werken.

 

Met mijn man, onze zoons en hond leef ik in een fijn gezin in Haarlem. Na een stevige burn-out ben ik bewust andere keuzes in mijn leven gaan maken. Het is niet altijd gemakkelijk geweest om die oude patronen te doorbreken. Tegelijk heeft me veel gebracht om voor mezelf en mijn eigen keuzes te gaan staan.

 

Het is een bewuste keuze geweest om mijn baan op te zeggen en mezelf als zelfstandig carrièrecoach in de wereld te zetten. Naast mijn eigen praktijk werk ik als coördinator Programmering aan het professionaliseren van het opleidingsaanbod voor Noloc, de landelijke beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

 

Ik geniet van wandelen in de bossen, zwemmen in zee en beeldhouwen in de tuin.

 

Speksteen? Liever albast en serpentijn.

 

Koffie of thee? Thee! En vanzelfsprekend staat er ook prima koffie voor je klaar.